Encesa oficial de l'enllumenat de Nadal a Vila-seca

En total s'han posat més de 250 mil metres lineals de fil que donen forma als 351 motius nadalencs que ja s'han instal·lat per tot el municipi

Des d'ahir al vespre, el municipi de Vila-seca ja té en funcionament el tradicional enllumenat de Nadal pels diversos carrers i places dels tres nuclis de població: la Pineda, la Plana i Vila-seca.

Tal i com es ve fent des de fa molts anys, els motius nadalencs s'adeqüen a la normativa mediambiental que consisteix en fil lluminós amb microlàmpades de baix consum. En total s'han posat més de 250 mil metres lineals de fil que donen forma als 351 motius nadalencs que ja s'han instal·lat per tot el municipi. Cal recordar també que durant els propers dies quedaran instal·lats els tradicionals arbres ecològics al pati de l'Esplai Sant Esteve i a la plaça de l'Església de Vila-seca.

Enguany i seguint la tradició d'efectuar l'encesa oficial en un barri diferent cada any, l'encesa de l'enllumenat de Nadal s'ha realitzat al barri Miramar-Les Illes, concretament a l'avinguda de Ramon d'Olzina, enfront de l'accés a la pl. de Miquel Martí i Pol.

L'encesa de l'enllumenat fou presidida pels tinents d'alcalde de l'Ajuntament de Vila-seca, Manuela Moya, Josep Toquero i Josep M. Pujals; per altres membres de la Corporació Municipal, pels representants de les entitats veïnals i dels comerciants, i per una gran quantitat de joves alumnes de l'escola Miramar.