Aldi reobre a Vila-seca

L'acte inaugural ha comptat amb la presència de Josep Poblet, diversos membres de la Corporació i el responsable d'expansió, Alexandre Pagès

Vila-seca ja compta amb un nou supermercat ALDI situat al Raval de la Mar, cantonada amb la Via Màxima. La botiga, amb 1.200 metres quadrats de superfície comercial i 90 places d'aparcament, obre les seves portes al públic de dilluns a dissabte de 09:15 a 21:15 h.

La inauguració d'aquesta nova superfície ha comptat amb la presència de representants de l'Ajuntament de Vila-seca encapçalats per Josep Poblet, alcalde de Vila-seca, i pel responsable d'expansió, Alexandre Pagès. Després del tall de cinta inaugural s'ha fet un recorregut per  les noves instal·lacions, acompanyant els vila-secans que aquest matí ja han realitzat la seva compra. 

ALDI compta amb un ampli assortiment de productes en les categories d'alimentació, drogueria, higiene i basar. Els seus establiments ofereixen una experiència de compra completa amb un total de més de 1.500 referències a botiga amb tot allò necessari per al consum familiar quotidià: producte fresc, envasat, regional i més de 200 ecològics.

Aquest nou establiment de la cadena s'emmarca dins del pla d'expansió d'ALDI a Catalunya, on ja compta amb 56 establiments. La nova botiga contribuirà, a més, a la dinamització econòmica de Vila-seca amb la creació d'un total de 4 nous llocs de treball, apostant per la contractació de personal local.