Més de 1.000 alumnes participaran al teatre interescolar en anglès que tindrà lloc a l'Auditori

Properes activitats del Pla Educatiu d'Entorn per a famílies i infants

Els propers dies 3 i 6 de febrer tindran lloc quatre sessions de teatre interescolar en anglès en el marc del Pla Educatiu d'Entorn, el qual engloba activitats adreçades als alumnes, als docents i membres de la comunitat educativa, i a les famílies, i té l'objectiu de millorar la interacció entre escola, família i entorn social, per afavorir l'aprenentatge dels estudiants.

Un total de 1.064 infants dels cicles mitjà i superior assistiran al teatre en anglès que acollirà l'Auditori Josep Carreras, amb la representació de l'espectacle "Frankenstein". El divendres 3 de febrer, la sessió començarà a les 10.15 h i hi assistiran els alumnes de 3r de l'escola Cal·lípolis, La Canaleta i Sant Bernat Calvó; els de 4t de La Canaleta i Miramar i els de 5è de La Canaleta.

El dilluns 6 de febrer hi haurà un total de tres sessions: a les 9.30 h amb els alumnes de 3r de La Plana, Mestral, Miramar i Torroja; els de 4t de La Plana Sant Bernat Calvó i Torroja i els de 5è i 6è de La Plana. A la segona sessió, programada per a les 11.00 h, hi assistiran els alumnes de 4t del Cal·lípolis i Mestral; els de 5è del Cal·lípolis, Mestral i Miramar i els de 6è del Cal·lípolis i Miramar. Finalment, a les 15.30 h de la tarda, la sessió serà per als alumnes de 5è i 6è de les escoles Mestral, Sant Bernat Calvó i Torroja.  

A més del teatre interescolar, durant aquest mes de febrer el Pla Educatiu d'Entorn també ofereix altres activitats com ara els dos tallers "Connecta amb els teus fills", sobre drogues, un programa del Departament de Salut que tindrà lloc els dies 9 i 16 de febrer. El 19 de febrer tindrà lloc un concert amb família a l'Auditori Josep Carreras i el 21, un taller d'assessorament a pares sobre la motivació en l'estudi. Per acabar, el 23 de febrer el Centre Cívic i Cultural El Colomí acollirà la xerrada informativa per a pares i mares sobre la salut de joves i adolescents.