L'Ajuntament de Vila-seca renova el conveni amb la Fundació URV per a la consolidació del Programa APQUA

Des de 1992, el Programa APQUA ofereix a Vila-seca recursos per a fomentar el coneixement i l'interès per les ciències

L'Ajuntament de Vila-seca ha renovat el conveni de col·laboració amb la Fundació URV per a la implementació d'activitats de ciència i tecnologia del Programa APQUA de la Universitat Rovira i Virgili, que pretén fomentar el coneixement  i l'interès per les ciències, i més concretament dels productes i processos químics, als centres d'educació primària i secundària d'aquesta localitat.

El document, signat per la regidora d'Ensenyament, Manuela Moya i el director del Programa APQUA i representant de la Fundació URV, Carles Lozano, serà l'annex al conveni de l'any 1992 per a la implementació i la consolidació d'aquest projecte a Vila-seca, un dels primers municipis a la demarcació en oferir-lo. 

Aquest esforç educatiu permet fer arribar als estudiants un ventall de recursos per a promoure el coneixement, comprensió i interès per les ciències. Les activitats previstes pel curs 2016-2017 contemplen l'aplicació de mòduls del programa escolar d'APQUA en els centres d'educació primària i secundària del municipi de Vila-seca. En concret, es facilitarà formació i suport al professorat i es realitzarà un seguiment de l'aplicació a tots els centres; es subministrarà material experimental als instituts Vila-seca i Ramon Barbat i Miracle, les escoles La Canaleta i La Plana; i s'impartiran tallers del programa "Un món de ciència" a l'Institut Vila-seca, l'Escola Antoni Torroja i Miret i l'Escola Cal·lípolis. Un total de 800 alumnes i 22 docents de 9 centres educatius, participaran en aquestes activitats.