Vila-seca convoca el concurs de cartells de la Festa Major d'Hivern 2017

El termini per presentar les obres és el proper 9 de desembre

El Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca convoca, un any més, el concurs de cartells per escollir la que esdevindrà imatge de la Festa Major d'Hivern de Sant Antoni, que tindrà lloc del 13 al 22 de gener del 2017.

El concurs, tal i com indiquen les bases, està adreçat als majors de 18 anys i les obres que es presentin han de ser originals i inèdites. Cada participant podrà presentar només una obra per optar al premi del certamen: 600 euros.

El tema i disseny del cartell és lliure, si bé la idea ha de ser coherent, conceptual i gràficament, amb la festivitat de Vila-seca i Sant Antoni. A més, haurà d'incloure els textos: "FESTA MAJOR D'HIVERN – SANT ANTONI 2017". "Vila-seca" "del 13 al 22 de gener", el logo del Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca i el de l'Ajuntament de Vila-seca, en un lloc destacat de la imatge, i preveure un espai per als logos dels diferents patrocinadors i organitzadors de la festa.

El Jurat del concurs estarà format pel president del Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, Pere Segura, un membre de la Taula de Treball de Festes, un professional del disseny gràfic i dos tècnics de l'Àrea de Festes, un dels quals actuarà com a Secretari.

El termini per a presentar les obres és el proper 9 de desembre. Totes les obres presentades podran formar part d'una exposició de cartells de la Festa que tindrà lloc durant el mes de gener de 2017.