Últims dies per a presentar fotografies al concurs fotogràfic en memòria d'Albert Itúrria

Les fotografies han d'estar relacionades amb els racons més desconeguts del municipi

Fins al proper 31 d'octubre encara hi ha temps per a participar al concurs fotogràfic convocat per l'Ajuntament de Vila-seca en memòria del fotògraf local Albert Itúrria.

El concurs, adreçat a qualsevol persona que hi vulgui participar sense cap límit d'edat, comptarà amb dues categories (adults i infantil) i tindrà com a objectiu premiar les millors fotografies sobre els racons més amagats del municipi i que sovint són desconeguts fins i tot per als mateixos vila-secans. Els premis per a la categoria d'adults són de 700 € per al primer, 350 € per al segon i 175 € per al tercer. A la categoria infantil s'estableixen cinc premis, dotats amb material escolar per valor de 50 €. Les obres es podran lliurar fins al dia 31 d'octubre a la Regidoria de Cultura o bé mitjançant correu postal.

Cal recordar que l'Ajuntament de Vila-seca ha convocat per quarta vegada aquest concurs fotogràfic en memòria del fotògraf Albert Itúrria, el qual va fotografiar el municipi, la seva gent i les festes i costums durant més de 30 anys.