ACTIVITAT ANUL·LADA: El Pla Educatiu d'Entorn ofereix un curs d'Educació Emocional per a famílies, en tres sessions

CALENDARI:

- Dimecres 6 de maig de 2020, primera sessió: Les emocions dels adults
- Dijous 7 de maig de 2020, segona sessió; Les emocions dels nens
- Divendres 8 de maig de 2020, tercera sessió: De l'expressió de les emocions a la transformació en valors

INSCRIPCIONS: des de les 14 h del 24 d'abril de 2020, fins al 4 de maig de 2020 (inclòs)

Les places s'assignaran, en primer lloc, per ordre d'inscripció de les persones empadronades o amb fills escolaritzats a Vila-seca, i, en segon lloc, a membres de la comunitat educativa de Vila-seca. En el cas que quedin vacants, admetrem persones d'altres comunitats educatives. En el cas que les places s'esgotin, es tancaran les inscripcions abans del termini assenyalat.

Oferim servei gratuït d'acollida per a infants a partir de 3 anys.
 
Curs a càrrec de Cristina Duran Salvadó, professora de música de sencundària i màster en pedagogia sistèmica.
 
Primera sessió: 6 de maig de 2020. Xerrada-taller: Les emocions dels adults
Els adults som referents per als infants. Ells ens miren, ens veuen i, de manera inconscient, capten el que som realment i aprenen de les nostres accions més que de les nostres paraules. De manera que si volem transmetre'ls una manera sana de gestionar les emocions, cal que comencem a adonar-nos de com vivim les nostres emocions. En aquesta xerrada-taller podràs observar-te, adonar-te del que fas... i decidir què vols canviar en la gestió de les teves emocions.
 
Segona sessió: 7 de maig de 2020. Xerrada -taller: Les emocions dels nens
Les emocions són respostes que ens ajuden a adaptar-nos al món que ens envolta. Des del nadó, el nen, l'adolescent fins al jove, aquestes respostes s'expressen de formes diferents i els adults podem donar-los les eines i les estratègies adients a cada etapa, per acompanyar-los no només en el seu creixement físic sinó també en el seu creixement emocional i mental.
 
Tercera sessió: 8 de maig de 2020. Xerrada-taller: De l'expressió de les emocions a la transformació en valors
Les emocions es senten, es reconeixen, s'expressen i, el més important, es poden transformar en valors que ens ajudin a viure una vida amb més benestar individual i col·lectiu. Aprofitar tota l'energia que es genera a través d'una emoció ens pot ser molt útil i ens ajudarà en la resolució de conflictes en l'àmbit personal, familiar, escolar i professional.