Més de 100 activitats per a gaudir de l'estiu a Vila-seca, la Pineda i la Plana

Com cada any en aquestes èpoques, torna el programa d'activitats d'estiu a Vila-seca, la Pineda i la Plana, un programa elaborat per l'Ajuntament de Vila-seca, amb un ampli i variat ventall d'activitats destinades a tots els públics, i molt especialment a la família.

El programa d'activitats va començar el passat 30 de maig amb la inauguració de l'exposició fotogràfica d'Heriberto Noppeney "Arquitectura de nuestras ruinas interiores" a la Pineda i finalitzaran el 26 de setembre amb la cloenda del programa de lectura d'estiu, a la Biblioteca de Vila-seca.  

Entre el més d'un centenar d'activitats programades per enguany, destaquen els actes culturals de la Festa Major d'Estiu, la representació històrica del desembarcament pirata en el marc de "Pirates i Corsaris a la Mediterrània", els espectacles familiars, el cinema a la fresca, els concerts de música en viu i el programa Bibliolab, que té l'objectiu d'apropar les famílies de Vila-seca al nou món tecnològic. Cal destacar també les activitats esportives dirigides a la platja de la Pineda, com ara ioga, zumba, bodycombat o pilates, o la celebració del Dia Internacional del Ioga i el Campionat de Bàsquet 3x3.