Comencen les obres de manteniment a les escoles

El pla d'ocupació municipal ha realitzat treballs de pintura a les pistes de les escoles

Des de fa alguns dies i per tal de quedar enllestides abans de començar el proper curs escolar, s'han iniciat les obres de manteniment i millora als centres escolars del municipi de Vila-seca.

Com cada any, la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Vila-seca ha adjudicat diverses actuacions de manteniment i millora (treballs de paleta, electricitat i pintura), així com la primera fase dels treballs d'arranjament de la sala elèctrica i de les instal·lacions elèctriques de l'escola Sant Bernat Calvó i els treballs específics a l'escola Cal·lípolis i a l'escola Mestral, donant continuïtat d'aquesta manera a la renovació integral de les aules més antigues.

El cost d'aquests treballs es situa sobre els 40.000 euros i les obres s'estan fent a les escoles Sant Bernat Calvó, Mestral, Miramar, Cal·lípolis, La Plana i Antoni Torroja i Miret.

Cal recordar que els treballadors del Pla d'Ocupació Municipal han finalitzat ja els treballs de pintura de les pistes esportives de les escoles del municipi.