Lletres per a tothom: programa per promoure l'alfabetització en català de persones d'origen estranger

En col·laboració amb el Consell Comarcal del Tarragonès s'ofereixen uns cursos de primera acollida on line i presencials que s'impartiran al SOCE

L'Ajuntament de Vila-seca conjuntament amb el Servei d'Immigració del Consell Comarcal del Tarragonès ha obert la convocatòria d'un curs ‘Lletres per a tothom' adreçat a les persones nouvingudes adultes que vulguin iniciar un procés formatiu i d'aprenentatge i alfabetització en català. Amb aquesta formació es pretén aconseguir que la ciutadania que viu al municipi però que no parla català, o no l'entén, o no ha estat alfabetitzada en català pugui aconseguir una major autonomia personal en igualtat d'oportunitats.
 
El curs de primera acollida començarà el proper 5 d'octubre i finalitzarà el 28 de febrer de 2021 i es composa dels següents mòduls: alfabetització en català (90h); coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic (15h); coneixements laborals (15h) i conversa en català (30h). En total es tracta d'una formació de 150 hores que es podrà cursar presencialment al SOCE (carrer Hospital) i on line de manera simultània, segons criteris de connectivitat i salut. L'horari de les sessions serà de dilluns a divendres de les 9:30 a les 12h.
 
Les inscripcions al curs es poden formalitzar fins aquest dijous 24 de setembre al correu cohesio@tarragones.cat