Convocada la tercera edició del concurs fotogràfic en memòria del fotògraf Albert Itúrria

En aquesta edició, les fotografies presentades han d'estar relacionades amb espais verds i guarniments florals del municipi

L'Ajuntament de Vila-seca convoca per tercera vegada el concurs fotogràfic en memòria del fotògraf local Albert Itúrria, el qual va fotografiar el municipi, la seva gent i les festes i costums durant més de 30 anys.

El concurs, adreçat a qualsevol persona que hi vulgui participar sense cap límit d'edat, comptarà amb dues categories (adults i infantil) i tindrà com a objectiu premiar les millors fotografies sobre espais verds i guarniments florals del municipi. Els premis per a la categoria d'adults són de 700 € per al primer, 350 € per al segon i 175 € per al tercer. A la categoria infantil s'estableixen cinc premis, dotats amb material escolar per valor de 50 €. En aquesta edició, les obres es podran lliurar fins al dia 31 d'octubre a la Regidoria de Cultura o bé mitjançant correu postal.

Recordem que a la segona edició, en la qual es van presentar un centenar de fotografies relacionades amb els espais singulars del municipi, van ser premiades les obres de Daniel Garcia Alcón, Marta Brosa Gallera i Albert Cilveti López. 

A la fotografia, els guanyadors de l'anterior edició.