Barcelona Modern Project aquest divendres a l'Auditori Josep Carreras

El proper divendres 21 de març a les 21.30 h

Sota la direcció de Cesário Costa, el concert ‘Al voltant de Manuel de Falla' de Barcelona Modern Project proposa un programa divers on el compositor gadità tindrà un gran protagonisme. Aquest concert serà una magnífica excusa per a gaudir d'un repertori de diversos autors, que comptarà amb el mestratge del pianista Jordi López interpretant el Concert per a clave o piano i cinc instruments.

Fundat i dirigit des de l'any 2004 per Marc Moncusí, el Barcelona Modern Project, que ja té enregistrats un total de 9 CD's, és un clar exponent de la nova generació de grups de música contemporània on la seva direccionalitat artística està basada en la interpretació i divulgació dels valors emergents de la música actual que es realitza arreu del món així com també dels compositors ja consagrats. Amb el Barcelona Modern Project han col·laborat solistes i cantants com el baríton Lluís Síntes, Antoni Comas, Josep Pieres, Marta Mathéu, Francesc Garrigosa, Evelio Tieles, Cecilio Tieles o la mezzosoprano Ana Häsler, entre d'altres.

Les entrades del concert, que tenen un cost de 20 euros, es poden adquirir al vestíbul de l'Auditori des d'una hora abans de l'inici del concert i amb antelació a http://www.ticketmaster.es/nav/landings/es/buscador/?widget=1&categories=Musica&recintos=Auditori%20josep%20carreras