L'Ajuntament adjudica les obres per a construir noves àrees d'aparcament

Ja han començat les obres de construcció del nou aparcament a la Canaleta

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Vila-seca ha adjudicat recentment la construcció de dues noves obres que han de permetre millorar i incrementar noves àrees d'aparcament públic i gratuït a Vila-seca.
El dos projectes han estat adjudicats en total per 253.266 euros i fan referència a l'adequació i pavimentació del solar municipal com a aparcament, situat entre el carrer de Reus i l'avinguda de la Generalitat, al costat mateix de l'aparcament de la Canaleta (162.901 euros); i als treballs de millora i pavimentació de l'aparcament situat al parc d'Austràlia (90.365 euros).
 
L'aparcament del parc d'Austràlia
La seva pavimentació a base d'aglomerat asfàltic consolidarà un total de 64 places d'aparcament, de les quals 2 són específiques per a minusvàlids. Es farà la senyalització horitzontal i vertical i s'instal•larà enllumenat a base de columnes amb projectors de lluminàries led.
D'altra banda, també es pavimentarà el tronc central del passeig de la Ciutat de Melbourne, a tocar del parc d'Austràlia.
 
Nou aparcament en un solar de la Canaleta
Amb una superfície de 2.900 m2, l'adequació i pavimentació d'aquest solar situat entre el c. de Reus i l'av. de la Generalitat permetrà la creació d'un total de 81 places d'aparcament, 4 d'elles per a minusvàlids i 16 més per a motos. Hi haurà guals d'accés de cotxes, guals de transició i recorregut transversal de vianants, així com franja de seguretat al voltant de les places d'aparcament.
També es farà la senyalització horitzontal i vertical i s'instal•larà enllumenat.