L'Ajuntament de Vila-seca edita la nova Guia dels centres educatius

Les preinscripcions per al proper curs es duran a terme entre el 30 de març i el 7 d'abril

L'Ajuntament de Vila-seca ha editat la nova Guia de centres educatius amb informació de totes les llars d'infants, escoles, instituts, ensenyaments musicals, universitaris, de normalització lingüística i d'adults. Un total de 18 centres es podran consultar en aquesta Guia, de 55 pàgines, que inclou informació horària de cada centre, l'ensenyament que s'hi imparteix, els serveis i les activitats que ofereixen i el contacte amb cadascun dels centres. A les últimes pàgines de la Guia s'hi poden trobar qüestions d'interès per als pares i mares, així com els passos a seguir i la documentació a aportar a l'hora de fer la preinscripció.

D'aquesta manera, els pares que hagin d'escolaritzar els seus fills el proper curs 2016-2017, tindran a les seves mans una guia per ajudar-los a decidir en la seva elecció, ja que des del 30 de març fins al 7 d'abril s'hauran de realitzar les preinscripcions als centres. En aquest sentit, els pares i mares poden adreçar-se a les escoles i instituts corresponents, o a l'Ajuntament de Vila-seca, de dilluns a divendres de 9.15 a 14.00 h i dilluns i dimarts de 16.00 a 18.00 h. 

Cal recordar que el 9 i 12 de març hi hauran jornades de portes obertes a les escoles del municipi. El dia 9, en horari de 9.00 a 17.00 h i el dia 12, de 10.00 a 13.00 h. Aquest últim dia només faran portes obertes les escoles Antoni Torroja i Miret, Sant Bernat Calvó, Mestral, Miramar i La Canaleta. També es podrà concertar una visita personalitzada a través de les secretaries de les escoles, en cas que aquest horari previst no vagi bé a les famílies. D'altra banda, les portes obertes dels instituts tindran lloc el dia 16 de març, de 12.30 a 14.00 h i de 17.00 a 19.00 h.