Vila-seca acull la reunió de la Taula Mixta d'Ensenyament

Vila-seca ha acollit avui dimarts la reunió de la Taula Mixta d'Ensenyament, que ha comptat amb la presència de la directora dels serveis territorials d'Ensenyament a Tarragona, M. Àngels González; la regidora d'Ensenyament, Manuela Moya i el regidor de Relacions Ciutadanes i Dinamització Laboral, Josep Toquero.

Durant la reunió, on s'han tractat temes com ara l'escolarització i les obres i construccions, s'ha afirmat que l'estructura actual de l'ensenyament a Vila-seca està finalitzada; en aquest sentit, la regidora d'Ensenyament, Manuela Moya, ha afirmat que "la riquesa de la nostra oferta educativa permet tenir un mapa escolar complet amb equipaments i ben resolt". Exemple clar, entre d'altres, és el de l'actual construcció d'una nova sala polivalent a l'escola Sant Bernat Calvó.

Per la seva banda, la directora dels serveis territorials d'Ensenyament a Tarragona, M. Àngels González, ha mencionat que "Vila-seca té un total de 3.500 alumnes a les seves aules i 270 professionals, el qual es tradueix en un ràtio de 13,20 alumnes/professor". 

Durant la reunió i posterior atenció als mitjans s'ha destacat l'excel·lent relació entre l'Ajuntament de Vila-seca i el Departament d'Ensenyament, la qual esdevé vital per a la bona coordinació entre els dos ens.