L'Ajuntament de Vila-seca presenta un nou model de subvencions d'Esport

Properament seran convocades un cop s'hagin aprovat en sessió plenària

L'Ajuntament de Vila-seca va donar a conèixer les noves bases de subvencions vinculades a l'àrea d'Esport en un acte celebrat el passat dimecres amb els representants de totes les associacions i clubs esportius i la participació de diversos membres de tots els grups municipals.

Per aquest any 2021, es destinaran un total de 262.090 euros a subvencions esportives, gairebé 100.000 euros més que l'any passat, a les quals podran tenir-hi accés les entitats i clubs esportius, esportistes i les famílies amb dificultats econòmiques, i esportistes d'alt rendiment.

Durant l'acte, la regidora de Cultura, Coneixement i Relacions Cíviques, Manuela Moya, va explicar que enguany es posaria en marxa un nou model de subvencions, en el qual hi conviurien les nominatives amb les de concurrència, amb l'objectiu que durant l'any 2022 ja s'hagi implantat un model únic per concurrència.

La distribució de les subvencions per concurrència, es farà segons quatre programes: la promoció i desenvolupament de l'esport, l'esport de qualitat, l'esport inclusiu i igualitari i l'esport, els valors i les bones pràctiques.

Per tant, aquest nou model, que ahir va ser presentat a la pista exterior del Pavelló Municipal d'Esports, està basat en objectius estratègics de ciutat, valors, inclusió i paritat, esport adaptat, qualitat i també en suport a esportistes d'alt rendiment i a esportistes amb dificultats econòmiques.

Aquestes noves bases, un cop aprovades pel Ple Municipal, inicien la seva tramitació que portarà a la convocatòria de les subvencions en els propers mesos.