El jove il·lusionista Mag Albert estrena el seu nou espectacle SPEKTRUM a Vila-seca

L'estrena serà el dissabte 2 de gener a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca

Albert Picollà, il·lusionista professional de 23 anys nascut a Reus, conegut amb el nom artístic de Mag Albert, estrenarà el seu nou espectacle SPEKTRUM el dissabte 2 de gener a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca amb les entrades totalment exhaurides des de fa dies.

En el marc dels actes organitzats per l'Ajuntament de Vila-seca per a les festes de Nadal i Reis el Mag Albert presenta el seu nou espectacle de màgia de gran format, concebut per a públics de totes les edats, especialment el de tipus familiar.

SPEKTRUM (espectre) és la paraula llatina que significa "imatge" o "aparició" i, en aquest cas, dona nom a la nova producció del Mag Albert, que amb el fil conductor de la llum, fusiona màgia, música i una espectacular il·luminació escènica. Tot el seu recorregut professional, tot el que ha après durant aquests anys i l'acumulació de la seva experiència, es reuneix en aquest nou espectacle.

El Mag Albert, realitza una mitjana de 140 actuacions anuals i els seus espectacles han estat visionats per més de 300.000 espectadors. A més manté un vincle molt especial amb Vila-seca, on l'any 2016 va instal·lar-hi el seu taller de creació artística. Espai en el qual es produeixen i assagen els seus trepidants espectacles teatrals de màgia musical i visual amb grans il·lusions, que després viatgen arreu de l'estat espanyol.