• "Entre llençols" el nou àlbum de "La Clandestina", a l'Auditori

  Amb la presentació del disc ‘Entre llençols' -dos anys després del seu primer àlbum- La Clandestina torna a l'escena musical catalana. Així, 10 cançons plenes de noves sonoritats i textures seran el fil conductor d'un directe ple d'energia, ritme i llum. Durant més d'una hora de concert, portaran a l'escenari aquest nou treball i recuperaran els tracks més destacats del seu primer disc.

  Arribats de diferents punts del Camp de Tarragona i l'Ebre, la banda ha escollit ‘Endevina' com a primer senzill i 'T'esperaré' com la carta de presentació d'un àlbum publicat a través de la discogràfica Crea Music.

 • "El bon policia" de Santiago Rusiñol, arriba al Teatre El Centru el proper 22 de maig

  La segona proposta de la temporada dels Amics del Teatre arribarà el 22 de maig. Es tracta d'El bon policia, una comèdia de Santiago Rusiñol, estrenada, enmig d'una forta polèmica, el 1905.

  Des de llavors gairebé no s'ha representat i és un dels textos menys coneguts de l'autor modernista. Ara els actors Ricard Farré i Arnau Puig l'han volgut rescatar de l'oblit, passant-lo pel sedàs d'una adaptació moderna i contemporània. Ells dos donen vida a tots els personatges que apareixen en aquesta sàtira sobre l'arbitrarietat de la justícia, la repressió policia i els perjudicis socials.

  L'obra planteja la història d'un home que, per tirar endavant la seva família, es fa policia, una feina que requereix pocs escrúpols i per a la qual no està preparat.

  L'actor Ricard Farré ja va passar per la temporada de tardor dels Amics Teatre, amb l'adaptació d'un altre clàssic, Les dones sàvies de Molière.

   

  Més informació:

  Les entrades valen 15 euros, 8 per als socis dels Amics del Teatre.

  L'aforament està limitat al 50%, seguint les restriccions covid. Per aquest motiu les entrades s'hauran de reservar prèviament a través del correu electrònic amics.teatre.vilaseca@gmail.com o deixant un missatge al telèfon dels Amics del Teatre:977391967.

  Les entrades es vendran a l'entrada principal d'El Centru i es farà cua al carrer per evitar aglomeracions a l'interior del recinte. Un cop adquirida l'entrada s'entrarà directament al teatre.

  Les butaques estaran preparades per garantir la distància de seguretat. Abans d'entrar a la sala caldrà rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic. La mascareta serà obligatòria durant tota la representació.

 • El Castell acull l'exposició "Testimoni d'una Guerra" d'Agustí Centelles

  El Castell de Vila-seca acull la segona exposició fruit del conveni de col·laboració signat entre l'Ajuntament de Vila-seca i la Fundació Vila Casas.
   
  "Testimoni d'una guerra 1936-1939" és el títol de l'exposició del fotògraf Agustí Centelles que s'inaugurarà el dijous 18 de febrer i es podrà visitar fins al proper 17 d'octubre.
   
  L'exposició està formada per 145 fotografies, algunes d'elles inèdites i mai exposades, que constitueixen la col·lecció més important d'aquest fotògraf que es conserva a Catalunya.
   
  Cal recordar que els horaris per a visitar l'exposició seran els següents:
  Fins al 31 de maig:
  Dijous de 10.00 a 14.00 h
  Dissabtes de 10.00 a 14.00 h i de 16.00 a 20.00 h
  Diumenges i festius de 10.00 a 14.00 h
   
  De l'1 de juny al 30 de setembre:
  De dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 h
  Dissabtes, diumenges i festius de 10.00 a 14.00 h i de 17.00 a 21.00 h