La platja de la Pineda llueix un any més la bandera blava

Aquest matí s'ha enlairat a la platja de la Pineda la bandera blava, una marca de qualitat que reconeix la diversitat de serveis i la qualitat d'aquesta platja del municipi de Vila-seca.

L'acte, protagonitzat pels representants dels col·lectius i empreses que tenen cura de la seguretat i dels serveis que s'ofereixen a la platja, ha estat presidit per l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, i pels regidors Manuela Moya, Josep M. Pujals i Esmeralda Núñez.

Tal i com apareix a la fotografia han participat en la hissada de la bandera blava els policies de platja, la Creu Roja, els representants dels serveis de neteja i jardineria (URBASER), la brigada municipal, el Patronat Municipal de Turisme i una representació dels serveis d'aigua (SOREA), d'enllumenat (SATEM) i d'Esports (IGE).

La bandera blava és un distintiu de qualitat que atorga l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) per distingir les platges que compleixen amb els requisits de seguretat, gestió ambiental, neteja i serveis marcats per la Unió Europea. La platja de la Pineda gaudeix d'aquesta qualificació ininterrompudament des fa disset anys.