La FiM Vila-seca 2014 tanca el cartell d'artistes confirmats

El cartell de la fira de música emergent completa la seva graella i aplega gairebé cinquanta bandes que ompliran els escenaris de Vila-seca els propers 16 i 17 de maig

Entre aquestes darreres confirmacions la FiM proposa a la reconeguda i excitant banda de fusió de rumba-etno-rock Canteca de Macao o les divertides i irreverents versions de coneguts  hits de ball de Joan Colomo & i la Radiofórmula. També, destaquen d'altres propostes com la d'Alberto Montero, alternatiu creador Valencià que mostrarà el seu personal folk literari o la de Flamingo Tours, trepidant banda de rock'n'roll i r'n'b blues encapçalada pel terratrèmol escènic Myriam Swanson, amb excel·lents músics de Los Mambo Jambo, Bunbury o Muchachito.

Per altra banda, els Extraño Weys, nova i fresca  proposta i liderada per membres d'At Versaris, oferiran una barreja de hip-hop i jazz envoltats per exquisits tocs de música negra. Per altra, A-4 Reggae Orchestra, revisaran clàssics a cop d'elegant ska - reggae. La clàssica contemporània en clau jazz i funk torna a la FiM amb els aupaQuartet i com sempre, els espectacles itinerants també seran protagonistes amb LaDinamo, que pedalegen i toquen música sobre les seves bicicletes i la Sidral Brass Band, que promet una festa embriagadora, sensual i enèrgica. Els més petits podran gaudir d'un espectacle  d'estrena, a càrrec Roger Benet, que amb instruments poc convencionals farà participar a tota la família.

Gràcies a FORCAT -Foment de la Rumba Catalana- a la Fira de Música al Carrer es podrà conèixer la rumba catalana més actual, amb les actuacions de La Banda del Panda, Calvari o AiMarai. Tancaran la FiM els inclassificables Dj OGT & DJ Panko (aquest últim membre d'Ojos de Brujo) amb ballables remescles de música balcànica, rumba i diversió.

Amb aquests nous artistes que se sumen a la celebració de la 15a edició, la FiM obre el seu ventall estilístic per abastir les necessitats del mercat musical emergent. L'apassionat de la música podrà viure a Vila-seca el tercer cap de setmana de maig, l'epicentre de la creació musical més innovadora.

La FiM Vila-seca també comptarà amb l'actuació dels artistes anteriorment confirmats: Pau Riba & Pascal Comelade, Desert, La Banda Municipal del Polo Norte, Joana Serrat, Xenia Rubinos, Copa Lotus, , Zea & Esperit!, El Último Vecino, Coriolà, Xebi SF, Jazz Machín, Lost Fills, i Harrison Ford Fiesta, Da Souza, Falciots Ninja, Negro, Izah, Montgomery, Tigres Leones, Pantaleó, Banjim Banjam, Coàgul, Yonder de Jesús & Banda Ashé i Xiu Xiu Plàstic.

En breu, també es comunicaran les bandes i les discogràfiques convidades a la tercera edició de TANTRUM#, mostra de noves discogràfiques alternatives catalanes i la Jornada Tècnica en el marc d'activitats professionals –FiMPRO- de la fira de música emergent de Vila-seca. Sense oblidar, les festes de presentació que la FiM farà a la Sala BeCool (9 de maig) de Barcelona i la Sala Zero de Tarragona (26 d'abril).