Demà dissabte, Vila-seca vilaflorida, una jornada ciutadana per a tota la família

Demà dissabte 14 d'abril tindrà lloc la Jornada ciutadana Vila-seca vilaflorida al Jardí del Castell de Vila-seca. Aquesta jornada té com a objectiu posar en valor el paisatge urbà, els espais naturals i l'educació mediambiental en l'àmbit familiar. De fet, les activitats per a famílies i per a infants, tindran un pes important dintre de la jornada.

Primerament, a les 10 del matí, es presentarà la jornada per part de l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, juntament amb Pere Cabot, enginyer agrònom i membre del jurat de Vilesflorides de Catalunya. A continuació, tindran lloc dos showgardens a càrrec de ponents de primer nivell del món de la jardineria: el primer serà a càrrec de Josep M. Vallès, que explicarà com fer un hort urbà al balcó i, seguidament, Carles Herrera mostrarà al públic assistent com dissenyar balcons i terrasses florides. A les 12.30 h començarà un consultori a càrrec de Joan Bordas, sobre els secrets més íntims de les plantes. Per a tots els amants de la jardineria, cal destacar que durant tota la jornada hi haurà instal·lada una mostra de bonsais i un espai dedicat als comerciants de Vila-seca.

A més, cal recordar que per als més petits tindran lloc diversos tallers familiars i l'espectacle "Què cal ser per ser científic?", a les 10.30 h, amb el popular Dani Jiménez, presentador del programa "Dinàmiks" del Super 3 (TV3). El públic infantil també serà protagonista a partir de la 1 del migdia, moment en el qual es lliuraran els premis del Concurs de Dibuix que va iniciar-se dies enrere a les escoles del municipi. La jornada es tancarà amb un vermut amenitzat per la Xaranga Bandsonats.