El Ple dóna compte de la liquidació del pressupost del 2017

El plenari de l'Ajuntament de Vila-seca celebrat el dimecres 28 de març a les 21 hores va donar compte sobre la liquidació pressupostària de l'exercici 2017 i va aprovar les festes locals del municipi per al present any. La sessió plenària també va debatre 6 mocions presentades pels grups municipals Vila-seca en Comú (VSC), Partit Socialista (PSC) i Decidim Vila-seca (DV). Tot i que a l'ordre del dia s'havien presentat un total de 6 mocions, al final 2 d'elles van ser retirades, concretament la presentada per VSC sobre la realització d'un estudi per implementar la recollida selectiva a través del porta a porta, i la presentada pel PSC sobre la implementació de beques de menjador, activitats socioeducatives i reforç escolar a l'educació secundària.

Les mocions que es van aprovar són:

  • Moció presentada pel grup municipal de Vila-seca en Comú (VSC) per tal de contribuir en la reducció del consum de sucre durant la infància. Fou aprovada per unanimitat de tots els grups municipals.
  • Moció presentada pel grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) en defensa del model d'escola catalana, com a eina de cohesió i de promoció social. Va rebre els vots positius de DV, VSC, PSC i CiU i l'abstenció de C's, PP i NA.

Les mocions rebutjades van ser:

  • Moció presentada pel grup municipal de Decidim Vila-seca-Acord Municipal (DV) per a promoure iniciatives per donar a conèixer la història local de Vila-seca. Va rebre els vots positius de PSC, VSC, DV, C's, NA i PP i els 11 vots negatius dels regidors de CiU.
  • Moció presentada també per DV per a l'elaboració i la implantació d'un Pla Local d'Igualtat. Va rebre els vots positius de PSC, VSC, C's, DV, NA i PP i els 11 vots negatius de CiU.