En marxa el Parc Infantil de Nadal de Vila-seca

Un Escape Room, la novetat d'enguany per als més petits

Fins al 30 de desembre els infants de Vila-seca podran gaudir del Parc Infantil de Nadal que ahir dimecres va obrir les seves portes al Pavelló Municipal d'Esports de Vila-seca, en horari de 5 a 8 de la tarda.

En aquesta edició, el Parc Infantil compta amb un Escape Room on els participants han de desxifrar un enigma, i també una fàbrica dels desitjos. Els infants poden gaudir diàriament d'un espectacle, contacontes i diversos inflables.

Com en edicions anteriors, hi participen una trentena de joves voluntaris que han abocat la seva il·lusió i esforç en la preparació i realització del Parc, amb la col·laboració d'entitats del municipi com són l'Esplai Esclop, el Club Bàsquet Vila-seca, la Creu Roja Joventut, Protecció Civil Vila-seca, els Mossos d'Esquadra i Satem.

L'entrada és solidària i cal portar aliments de llarga conservació per a lliurar al Banc d'Aliments de Vila-seca, al qual es preveu que es puguin entregar enguany uns 1.500 kilos d'aliments. Cal destacar que un any més, gràcies al Rodaparcs, demà divendres els petits podran aprofitar la seva entrada per anar al Parc de Nadal de Salou.