Easy, un sistema fàcil

Campanya de sensibilització ciutadana
Campanya de sensibilització ciutadana
El model del servei de recollida de residus al municipi de Vila-seca permet assolir unes de les ràtios d'eficàcia més alts de Catalunya en matèria de recollida selectiva, tot i l'estacionalitat turística. Els elements bàsics d'aquest model l'integren:

  • El sistema Easy de recollida selectiva.
  • L'adaptabilitat a les necessitats dinàmiques.
  • Una forta conscienciació de la ciutadania. 
El servei de recollida es complementa amb dues deixalleries municipals, a Vila-seca i a la Pineda, i una deixalleria mòbil, i amb uns serveis de recollida especialitzada per a grans productors i recollida de voluminosos. En aquest últim cas, si teniu trastos vells a casa, cal que truqueu al 977 39 30 74 i el servei gratuït de recollida de voluminosos us informarà de com accedir al servei. 
 
L'eliminació de la fracció resta dels residus es gestiona a través del servei d'incineració que presta una Mancomunitat de municipis de la que l'Ajuntament de Vila-seca n'és fundador i integrant.

Conegueu més detalls sobre la gestió dels residus al web de l'Agència de Residus de Catalunya i al tríptic de la campanya +Vila-neta +Civisme
 

Som un referent en la neteja viària

La neteja viària dels carrers i espais públics del municipi és un dels serveis més ben valorat pels ciutadans i visitants del municipi i es presta d'una forma intensiva tant amb medis mecànics com manuals. Aquest servei integra també la neteja de les platges del municipi durant la temporada estival.
 

La deixalleria fixa

La deixalleria és una instal·lació on es porten els residus que no tenen un contenidor específic al carrer.

La deixalleria fixa de Vila-seca està ubicada al Parc Tecnològic i de Serveis l'Alba, concretament al carrer de Vilafortuny, 8, i està oberta de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h i de 16.00 a 19.00 h. Els dissabtes també obre de 9.00 a 13.00 h.

La deixalleria mòbil

Un camió itinerant, equipat per a recollir i classificar residus domèstics de diversos tipus, es situa cada dissabte en un punt concret de Vila-seca. Consulteu els punts de recollida. D'altra banda, els veïns de la Pineda també tenen al seu abast una deixalleria, concretament al carrer d'Amadeu Vives 27, al Campus de Serveis Ciutadans de la Pineda.