La Cantata de Sant Jordi tindrà lloc al Pavelló Municipal d'Esports

Per previsions de pluja, la Cantata de Sant Jordi canvia d'ubicació

A tomb de les previsions meteorològiques per demà divendres 22 d'abril, la Cantata de Sant Jordi tindrà lloc finalment al Pavelló Municipal d'Esports de Vila-seca, on es concentraran, a partir de les 11.30 h, gairebé 1.700 persones entre mestres, els alumnes de les escoles de primària del municipi i músics del Conservatori Professional de Música de Vila-seca.

Els participants, identificats amb una gorra especial realitzada per l'ocasió, interpretaran la cantata "Emocions i sentiments", que inclou un total de 9 cançons amb text de Dani Coma i música de Francesc Borrull. A més, també interpretaran la cançó ‘Personatges', de Josep Maria Pagán, que fa referència a la llegenda de Sant Jordi.  La Cantata serà presentada per Antoni Mas, amb direcció musical de Maribel Marín, amb l'acompanyament al piano de Marc Torres i narrada pels alumnes de l'escola La Plana. L'acte està organitzat pels centres escolars del municipi, el Patronat Municipal de Música de Vila-seca i l'Ajuntament de Vila-seca.

Per tal que ningú es perdi cap detall de la Cantata, a més de poder assistir-hi com a públic, també s'instal·larà una pantalla gegant i altaveus a la pista exterior del Pavelló Municipal d'Esports.