L'Escola Antoni Torroja i Miret celebra els seus 50 anys d'història

L'Escola Antoni Torroja i Miret celebra enguany els seus 50 anys de vida, amb un programa que concentrarà totes les seves activitats els propers 16 i 17 d'octubre, sota el lema '50 anys educant petites grans persones'.

Primerament, l'acte institucional tindrà lloc demà divendres 16 d'octubre a partir de les 19.30 h amb la rebuda d'autoritats i la presentació del llibre dels 50 anys de l'escola i, a continuació, es projectarà l'audiovisual ‘Veus de la memòria' a càrrec de José Antonio Molet. Els representants de la Comunitat Educativa iniciaran els seus parlaments a partir de les 8 de la tarda i, mitja hora més tard, el Cor Sant Esteve interpretarà l'himne commemoratiu del 50è aniversari. A pocs minuts de les 9 del vespre els assistents podran visionar el lip-dub commemoratiu realitzat pel professorat, els alumnes i diverses entitats vila-secanes. Posteriorment tindrà lloc l'acte de ‘La càpsula del temps' i, tot seguit, es visitarà l'exposició fotogràfica en honor als 50 anys de l'escola. Els actes del divendres finalitzaran amb un sopar de la comunitat educativa de l'Escola Antoni Torroja i Miret.

A l'endemà, dia 17, es preveu visitar a les 10 del matí l'exposició fotogràfica commemorativa dels 50 anys i la presentació, per part de l'alumnat, de la història de l'escola. A partir de dos quarts d'onze s'iniciaran tallers lúdics, jocs i activitats de convivència i, a continuació, es durà a terme un esmorzar popular i una exhibició i taller de ball. A les 12 del migdia donarà el tret de sortida el partit d'handbol entre l'alumnat de l'escola i a les 13.00 h es preveu la cloenda dels actes commemoratius.