El parc aquàtic de la Pineda presenta les novetats i millores per aquesta temporada

Aquesta temporada el grup "Parques Reunidos" ha invertit mig milió d'euros

Aquest matí, el parc aquàtic Aquopolis Costa Daurada de la Pineda, ha presentat en roda de premsa les diverses millores que s'han realitzat per aquesta nova temporada. L'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet i el director d'Aquopolis Costa Daurada, Josep M. Claver, han donar a conèixer les millores que, amb una inversió total de 500.000 euros, s'han posat en servei aquest any.

Acompanyats dels mitjans de comunicació i de les tinentes d'alcalde, Manuela Moya i Esmeralda Núñez, han visitat els nous espais que han consistit en l'ampliació de la tematització, iniciada la temporada passada, d'espais i edificis del parc sota el tema Hawai i surf; en la construcció d'una nova zona d'spa de 600 m2 per a totes les edats (Maui Paradise) i en la nova platja de sorra natural amb una superfície de 1.500 m2 ("Waikiki") amb una inversió de 500.000 euros.

En relació al parc aquàtic de la Pineda, l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, ha recordat que durant aquests 28 anys de funcionament del parc (fou inaugurat l'any 1987 i genera més de 200 llocs de treball directes per temporada) s'han invertit més de 21 milions d'euros i ha estat visitat per més de 9 milions de persones.

El director del parc aquàtic, Josep M. Claver, ha destacat l'índex de satisfacció dels clients, que valoren la seguretat del parc i el nou model de tematització hawaiana, i ha recordat que Aquopolis Costa Daurada és el parc aquàtic més important d'Europa gestionat pel grup "Parques Reunidos".