Una cinquantena d'alumnes finalitzen els cursos de català a Vila-seca

Aquest curs s'han registrat un total de 312 inscripcions

Recentment es va dur a terme la cloenda dels cursos de català a l'edifici municipal Escoles Velles de Vila-seca. L'acte va comptar amb l'assistència de l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet; la tinenta d'alcalde, Manuela Moya; la regidora d'Ensenyament i Benestar Social, M. dels Àngels Ponce; la regidora de Polítiques d'Igualtat, Natàlia Güell; la directora del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, Rosa Ibarz i la coordinadora dels cursos de català, Sílvia Arqué.

Durant l'acte, els alumnes assistents als cursos van demostrar els coneixements apresos. D'una banda, els alumnes de nivell inicial, van recitar dos embarbussaments; els alumnes de bàsic van representar una petita comèdia i, dues parelles del Voluntariat per la Llengua van explicar la seva experiència.

Més de cinquanta alumnes van assistir a la cloenda dels cursos, els quals han estat presencials, de nivell inicial i bàsic, i a distància, de nivell intermedi i suficiència. A més, també s'han realitzat grups de conversa, cursos d'expressió escrita i un voluntariat lingüístic. En total durant el curs, s'han realitzat 312 inscripcions als cursos de català.