Vila-seca commemora el Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència envers les Dones

Vila-seca commemorarà el Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència envers les Dones en diversos actes que tindran lloc els dies 21, 22, 23, 25 i 26 de novembre. 

El primer dels actes, el dia 21  a les 10.30 h, serà el Taller d'Igualtat i Gènere, que tindrà lloc al Centre Cívic i Cultural El Colomí i anirà a càrrec de l'Entitat H20 i Júlia Altadill.  A les 16.30 h del dijous 22 de novembre, el Casal de la Dona ha organitzat  el Taller creatiu de Pancartes i Cartells contra la Violència de Gènere, també al Centre Cívic i Cultural El Colomí.

El divendres 23 de novembre, la Sala Polivalent de l'Ajuntament de Vila-seca acollirà l'acte institucional del Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència envers les Dones. A les 7 en punt es presentarà l'acte i es farà la lectura del manifest. A continuació es projectarà el curtmetratge "Madres de Luna" d'Alicia Albares i, finalment, al voltant de les 19.20 h, es donarà inici a la taula rodona multicultural "La violència envers les dones a les diferents cultures".

El 25 de novembre a partir de les 12 del migdia hi haurà una Marxa contra la Violència de Gènere que s'iniciarà a la plaça d'Estudi amb l'actuació del grup de teatre "Se'ns va l'olla" del Casal de la Dona de Vila-seca. Es donarà pas a la lectura del manifest una vegada la Marxa haurà arribat al davant de l'Ajuntament sobre la 1 del migdia.

Els actes al voltant del Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència envers les Dones finalitzaran amb el Cine Fòrum "Sabates vermelles", que tindrà lloc el dilluns 26 de novembre a les 12.30 h a l'Auditori Josep Carreras.