Vila-seca ret homenatge a la gent gran

La Residència Vila-seca organitza un any més les activitats al voltant del Mes Internacional de la Gent Gran, que van donar el tret de sortida amb actes interns el passat 2 d'octubre i s'allargaran fins al 29 de novembre. Activitats per a gent gran, per als més petits i també per als professionals del sector residencial, tindran cabuda durant aquest mes, d'entre les quals destaca la Festa Escolar, la Paella solidària i l'Homenatge a les persones més grans de Vila-seca.

En primer lloc, aquest dijous 8 de novembre a les 16.30 h, la Residència retrà homenatge a la gent més gran de 95 anys  i entregarà la medalla centenària a dos dels residents del centre, amb la presència de la regidora de Benestar Social, Lucía Teruel.

D'altra banda, el diumenge 11 de novembre, tindrà lloc la Paella solidària els diners de la qual es destinaran a La Marató de TV3, que enguany serà dedicat al càncer. En el decurs de l'acte es farà l'Homenatge a la Gent Gran del municipi. Els vila-secans de 85 anys o més tindran el dinar de franc i rebran un petit obsequi i reconeixement. En acabar el dinar, el Grup Musical Nostàlgia amenitzarà la festa.

Totes aquelles persones de 85 anys o més caldrà que s'inscriguin prèviament a la Residència Vila-seca o a la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Vila-seca, llocs des d'on es podran adquirir també els tiquets per un preu de 7 euros.

El dijous 15 de novembre a les 10 del matí, els alumnes de 3r de primària de les escoles de Vila-seca, la Plana i la Pineda seran els protagonistes a la Festa Escolar que tindrà lloc a la Residència. Agus Farré serà l'encarregat d'explicar contes als més petits que també assistiran al veredicte i lliurament de premis de la XI edició del Concurs de Dibuix. L'acte comptarà amb la presència de la regidora d'Ensenyament, Manuela Moya. Els dibuixos que hauran participat al Concurs podran ser visitats durant tot el mes de novembre al hall de la Residència Vila-seca.

Cal destacar que, a més d'aquests actes, la Residència celebrarà els seus 15 anys amb un dinar per a tots els treballadors, el proper 23 de novembre, i una festa country per a treballadors, residents i famílies.