El Conservatori de Música de Vila-seca inaugura oficialment el curs acadèmic

La lliçó inaugural anirà a càrrec de la doctora en Filosofia, Begoña Román

El Conservatori de Música de Vila-seca inaugurarà oficialment el curs acadèmic 2018-2019 el proper dijous 27 de setembre a l'Auditori Alcalde Josep Malapeira, a les 20.30 h.
 
L'acte d'inauguració serà presidit per l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, juntament amb Begoña Román, doctora en Filosofia per la Universitat de Barcelona i professora a la mateixa universitat, la qual pronunciarà la lliçó inaugural "Educació musical: una mirada des de l'ètica". Román és membre del grup consolidat d'investigació "Aporia: Filosofia contemporània, Ètica i Política" i és presidenta del Comitè d'Ètica de Serveis Socials de Catalunya i vocal del Comitè de Bioètica de Catalunya. El seu àmbit d'especialització és l'ètica aplicada a entorns professionals i organitzatius, àmbits en els quals imparteix docència universitària i formació en institucions.
 
L'acte comptarà amb la cloenda musical de dos alumnes del Conservatori de Música, Carlos Bujosa (piano) i Carolina Fajardo (soprano), que actualment estan iniciant els seus estudis superiors. Tots dos van ser guardonats amb els premis extraordinaris de piano i cant, respectivament, en la seva darrera edició. Carlos Bujosa i Carolina Fajardo, acompanyada d'Alan Branch al piano, interpretaran un programa d'uns 25 minuts a la finalització de l'acte. En acabar la seva interpretació, se'ls lliurarà els diplomes acreditatius pels premis assolits a inicis d'aquest mes de setembre.