El Parc de Nadal de Vila-seca ha aconseguit recaptar 1.000 quilos d'aliments

Un total de 1.500 nens i nenes han gaudit del Parc

Més de 1.500 nens i nenes han participat aquest any del Parc Infantil de Nadal que s'ha dut a terme a Vila-seca des del dia 27 al 30 de desembre al Pavelló Municipal d'Esports. Per tal de poder-hi accedir, cada nen ha aportat un paquet d'aliments de llarga conservació, amb el qual s'ha aconseguit recaptar en total una tona d'aliments, que aniran destinats al Banc d'Aliments de Vila-seca. 

Els inflables, els conta contes, els tallers i els espectacles i, per als més petits, els jocs dirigits de la ludoteca, han estat les activitats més destacades d'aquesta edició.

Enguany, com en edicions anteriors, ha comptat amb una quarantena de joves voluntaris que han abocat la seva il·lusió i esforços en la preparació i realització del Parc, i amb la col·laboració d'una desena d'entitats del municipi com són el Club d'Escacs de Vila-seca, el Ball de Diables, la Colla Gegantera i Grallers, els Xiquets de Vila-seca, l'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina, Creu Roja Joventut, el Club Esportiu Lokaku, el Club Handbol, el Club Tennis Vila-seca, els Mossos d'Esquadra i Satem.