Gran èxit de participació a la jornada ciutadana Vila-seca Vilaflorida

El passat dissabte Vila-seca va viure la jornada ciutadana Vila-seca Vilaflorida amb una gran participació de famílies del municipi que van gaudir d'una matinal plena de tallers infantils, showgardens, el lliurament de premis del concurs de dibuix, una mostra de bonsais i un vermut musical que va posar punt i final a la jornada.

El Jardí del Castell va ser l'escenari d'aquest acte que va presentar l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet juntament amb Pere Cabot, enginyer agrònom i membre del jurat de Vilesflorides de Catalunya. A continuació, dos ponents de primer nivell del món de la jardineria, Josep M. Vallès i Carles Herrera, van explicar com fer un hort urbà al balcó i com dissenyar balcons i terrasses florides, respectivament, i Joan Bordas va oferir un consultori on diversos vila-secans van poder plantejar els seus dubtes sobre les plantes. Per la seva banda, els petits van gaudir d'allò més dels diversos tallers programats i l'espectacle de ciència de Dani Jiménez (Club Súper 3) que, amb els seus sorprenents experiments, va deixar bocabadats a tots els infants que hi van participar .

A l'interior del Castell, s'hi va instal·lar una valuosa mostra de bonsais i, a l'exterior, es va comptar amb un espai dedicat als comerciants de Vila-seca, lloc on també es van donar a conèixer els guanyadors del Concurs de Dibuix. Els alumnes de 4t i 5è curs de primària n'eren els participants, els quals van demostrar grans habilitats de dibuix entorn a la temàtica de medi ambient.

La jornada va concloure amb un vermut musical a càrrec de la Xaranga Bandsonats.