Nova oferta formativa de cursos d'anglès per a joves estudiants i ciutadania en general de Vila-seca

A partir del mes d'octubre, cursos impartits i acreditats pel Servei Lingüístic de la URV

Avui al matí la Facultat de Turisme i Geografia de la URV a Vila-seca ha acollit la presentació dels cursos d'anglès que el Servei Lingüístic de la universitat impartirà a partir del proper mes d'octubre.  La presentació ha anat a càrrec de l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet; el rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep A. Ferré; el delegat del rector de Relacions Institucionals, Antoni G. Senmartí i la regidora d'Ensenyament, Manuela Moya.

Els cursos d'anglès, impulsats per la Universitat en col·laboració amb la Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Vila-seca, aniran destinats als joves i a la ciutadania en general, i tindran lloc a les instal·lacions del CRAI (Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació) del Campus Vila-seca. Els destinataris principals dels cursos d'anglès nivell A2 i nivell B1 són els alumnes dels instituts de Vila-seca i persones empadronades a la població nascudes l'any 2002 o abans.

L'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, ha destacat la universitat "com un espai de coneixement, recerca i referent del sector econòmic, al qual ara li incorporem un potent Servei Lingüístic per als joves i les persones empadronades a Vila-seca". En aquest sentit, el rector ha posat de relleu "la importància de l'anglès tant pel creixement personal com pel col·lectiu, com a país". De fet, cal recordar que "la major part dels estudiants de Batxillerat de Vila-seca ja fan ús actualment del CRAI; és precisament l'èxit d'aquesta experiència el que ens permet fer aquest salt evolutiu important, incorporant-hi un espai d'aprenentatge de les llengües" ha afirmat Manuela Moya.  És així com, segons paraules d'Antoni G. Senmartí, "ara més que mai, es traurà més profit del CRAI, amb la formació oficial d'anglès, que permetrà obtenir als seus usuaris una titulació del Marc Europeu Comú de Referència".

Totes les persones interessades en aquests cursos, de 100 hores lectives de durada, caldrà que facin una prova de nivell, un dels següents dies: l'11 d'abril a les 17.00 h o el 12 d'abril a les 18.00 h, a la Facultat de Turisme i Geografia. Des d'avui mateix i fins al proper 9 d'abril, els interessats es poden inscriure a fer aquesta prova a través dels enllaços https://goo.gl/d6j7tZ (per la prova del dia 11) i https://goo.gl/CocJvd (per la prova del dia 12), iniciant sessió sense introduir ni usuari ni clau d'accés.

Els alumnes admesos, es podran matricular en línia a través del web http://www.llengues.urv.cat per un import de 50 euros.