Els Triatletes omplen el passeig Pau Casals de la Pineda

Angelina Díaz i Salvador Torrente, els millors triatletes locals

Organitzat per la Secció de Muntanya de l'Agrupació Cultural Vila-seca en col·laboració amb l'Ajuntament de Vila-seca, el passat diumenge es va dur a terme l'onzena edició de la Triatlo-Cros de la Pineda amb un total de 148 participants.

El triatleta Albert Torres va revalidar el títol amb un temps de 44m 10seg amb un ritme de 02:56, just trenta segons abans que Pol Espinosa, el podi el va tancar el veterà Germa Barroso amb 46m46s. En fèmines, la corredora Cristina Aldehuela es va imposar per 10segons (59m21s) a Laura Perez. El podi ho va tancar un minut després Gemma Casalleras amb 1h01m23s. Pel que fa a la categoria junior femení, Blanca Revuelta va parar el rellotge amb un temps de 1h03min47 seg i un ritme de 04:14. Cal destacar el paper dels juniors masculins on el guanyador Víctor Gonzalez va aconseguir un temps de 49min i 53 segons. Només 5 min i 40 segons menys que el guanyador Albert Torres.

Finalment es va lliurar el premi als millors triatletes locals que van ser per Angelina Díaz i Salvador Torrente, així com un pernil a l'equip més nombrós que va ser pel Club SEAS.

La cursa va començar una volta de 580 metres al mar,  després  10,5km en BTT per un circuit rapit i divertit entre corriols, trams asfalt i sorra de platja, sempre en primera linia de mar; i va finalitzar amb 4km més a peu, en un dia radiant i un entorn privilegiat com és el passeig Pau Casals de la Pineda. En finalitzar la cursa i després del lliurament de premis a càrrec dels regidors Francisco Almazán i Esmeralda Núñez, els esportistes van gaudir d'una entrada al parc aquàtic.