Els Amics del Teatre tanquen la temporada amb la representació de l'espectacle "Infanticida"

Els Amics del Teatre tancaran la temporada amb un espectacle d'alt voltatge: Infanticida. Es tracta d'una adaptació, en forma d'òpera electrònica, del clàssic monòleg de Victor Català. Amb aquest text l'escriptora empordanesa va guanyar els Jocs Florals de 1898. El fet que un text tan cru i passional fos escrit per una dona va suposar un escàndol i, des d'aleshores, Caterina Albert es va amagar darrera del pseudònim de Victor Català, amb que la coneixeria tothom.

Ara aquell text clàssic, escrit en vers i amb una gran força expressiva, ens arriba amb una adaptació dramatúrgica de Marc Rossich i música composada per Clara Peya.

L'obra està protagonitzada per la vallenca Neus Pàmies, de veu privilegiada, i dirigida per Marc Angelet. Tots dos ja havien treballat junts en el musical Fang i Setge, de Salvador Brotons.

Infanticida es podrà veure al teatre del Centru el 19 de juny a les 19,30.

 

Més informació:

Les entrades valen 15 euros, 8 per als socis dels Amics del Teatre.

L'aforament està limitat al 50%, seguint les restriccions covid. Per aquest motiu les entrades s'hauran de reservar prèviament a través del correu electrònic amics.teatre.vilaseca@gmail.com o deixant un missatge al telèfon dels Amics del Teatre:977391967.

Les entrades es vendran a l'entrada principal d'El Centru i es farà cua al carrer per evitar aglomeracions a l'interior del recinte. Un cop adquirida l'entrada s'entrarà directament al teatre.

Les butaques estaran preparades per garantir la distància de seguretat. Abans d'entrar a la sala caldrà rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic. La mascareta serà obligatòria durant tota la representació.