"El bon policia" de Santiago Rusiñol, arriba al Teatre El Centru el proper 22 de maig

La segona proposta de la temporada dels Amics del Teatre arribarà el 22 de maig. Es tracta d'El bon policia, una comèdia de Santiago Rusiñol, estrenada, enmig d'una forta polèmica, el 1905.

Des de llavors gairebé no s'ha representat i és un dels textos menys coneguts de l'autor modernista. Ara els actors Ricard Farré i Arnau Puig l'han volgut rescatar de l'oblit, passant-lo pel sedàs d'una adaptació moderna i contemporània. Ells dos donen vida a tots els personatges que apareixen en aquesta sàtira sobre l'arbitrarietat de la justícia, la repressió policia i els perjudicis socials.

L'obra planteja la història d'un home que, per tirar endavant la seva família, es fa policia, una feina que requereix pocs escrúpols i per a la qual no està preparat.

L'actor Ricard Farré ja va passar per la temporada de tardor dels Amics Teatre, amb l'adaptació d'un altre clàssic, Les dones sàvies de Molière.

 

Més informació:

Les entrades valen 15 euros, 8 per als socis dels Amics del Teatre.

L'aforament està limitat al 50%, seguint les restriccions covid. Per aquest motiu les entrades s'hauran de reservar prèviament a través del correu electrònic amics.teatre.vilaseca@gmail.com o deixant un missatge al telèfon dels Amics del Teatre:977391967.

Les entrades es vendran a l'entrada principal d'El Centru i es farà cua al carrer per evitar aglomeracions a l'interior del recinte. Un cop adquirida l'entrada s'entrarà directament al teatre.

Les butaques estaran preparades per garantir la distància de seguretat. Abans d'entrar a la sala caldrà rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic. La mascareta serà obligatòria durant tota la representació.