Tot a punt pel Carnaval a Vila-seca

Torna el Carnaval a Vila-seca amb diversos actes programats, que tindran lloc els dies 21, 22 i 25 de febrer.

El divendres 21 de febrer tindrà lloc una concentració infantil de disfresses a la Pista Poliesportiva del Colomí, a partir de les 16.30 h. Enguany, aquesta concentració serà de caire solidari, amb la recaptació de productes d'higiene i alimentació per al Banc d'Aliments de Vila-seca. Durant aquest acte també es farà entrega dels premis del 6è Concurs de Cartells de Carnaval. A les 7 de la tarda està prevista l'arribada del Rei Carnestoltes, que recorrerà el Jardí del Castell i diversos carrers del Centre Històric fins arribar a la plaça de l'Església, amb l'amenització de la Txaranga Band Tocats.

El dissabte 22 de febrer l'esperada Rua de Carnaval recorrerà els carrers de Vila-seca a partir de les 6 de la tarda i, a les 11 de la nit, hi haurà la Gran festa de Carnaval al Pavelló Municipal d'Esports.

Finalment, el 25 de febrer tindrà lloc l'enterrament de la Sardina a les 7 de la tarda. La sortida del seguici mortuori es farà des del Jardí del Castell, acompanyat també per la Txaranga Band Tocats, i arribarà fins a la plaça de l'Església, on es lliuraran els premis de la Rua de Carnaval 2020.

 

Els participants a la Rua de Carnaval d'enguany a Vila-seca són: