El diumenge 27 d'octubre, tradicional romiatge a Mas Calvó

El 26 d'octubre tindrà lloc la Trobada d'Esbarts Infantils

En commemoració a la Festivitat de Sant Bernat Calvó, el diumenge 27 d'octubre es farà el tradicional romiatge a Mas Calvó. Concretament a les 12.00 h hi haurà la Missa en honor a Sant Bernat Calvó, durant la qual es cantaran els Goigs, a càrrec de l'Aula de Cant del Conservatori de Vila-seca, amb acompanyament de piano. A continuació, a les 13.00 h es durà a terme l'actuació del grup de cultura popular i tradicional Esbart Dansaire Ramon d'Olzina de Vila-seca i, finalment, es podrà visitar el mas i es repartirà coca i vi dolç a tots els assistents. Com cada any, l'acte serà organitzat per la Fundació Privada Bernat Calvó, la Parròquia de Sant Esteve i l'Ajuntament de Vila-seca.

Per tal de poder arribar a Mas Calvó el 27 d'octubre, hi haurà un servei de transport gratuït des de la Pineda (a la plaça de Manuel de Falla), a Vila-seca (a l'avinguda de Ramon d'Olzina, davant del Parc de la Riera) i a la Plana (a la parada de bus del carrer del Camí dels Morts).

A més aquest any, i en el marc de la Festivitat de Sant Bernat Calvó, cal recordar que el dia abans, el dissabte 26 d'octubre, tindrà lloc a la plaça d'Estudi la Trobada d'Esbarts Infantils, amb la participació de l'Esbart Dansaire de Tarragona, l'Esbart de Santa Llúcia de Reus, l'Esbart Alt Gaià de Santa Coloma de Queralt i l'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina de Vila-seca.