El taller "Somriu, són adolescents!" finalitza el proper 27 de novembre

Taller de 3 sessions adreçat a pares i mares amb fills entre 12 i 16 anys, o de cicle superior de primària i ESO. El Programa ofereix un conjunt d'eines educatives per resoldre els dubtes i les inseguretats que es tenen al voltant de la important tasca de connectar amb els fills per educar-los i conviure-hi.

CALENDARI:

- Dimecres 13/11/2019: Sessió 1: Fer nusos (crear vincle)
- Dimecres 20/11/2019: Sessió 2: Donar corda (desenvolupar i adaptar el vincle amb l'edat)
- Dimecres 27/11/2019: Sessió 3: Que no es trenqui la corda (mantenir el vincle en moments d'agitació, de por o d'incertesa)

20 PLACES, que s'assignaran per ordre d'inscripció de les famílies empadronades a Vila-seca o que tenen fills escolaritzats a Vila-seca. Activitat oberta a la comunicat educativa de Vila-seca (mestres, professors i professores). En el cas que quedin vacants, admetrem persones d'altres comunitats educatives.

S'ofereix servei gratuït d'acollida per a infants a partir de 3 anys.

INSCRIPCIONS:

La inscripció a les 3 sessions es farà des de les 14 hores del 25 d'ocubre, fins al 8 de novembre de 2019 (inclòs). Tanmateix, si queden places vacants, deixarem els formularis d'inscripció oberts, fins a la realització dels tallers, per aquelles persones interessades en assistir només a alguna/es de les sessions programades.

Les places s'assignaran, en primer lloc, per ordre d'inscripció de les persones empadronades o amb fills escolaritzats a Vila-seca, i, en segon lloc, a membres de la comunitat educativa de Vila-seca. En el cas que quedin vacants, admetrem persones d'altres comunitats educatives. En el cas que les places s'esgotin, es tancaran les inscripcions abans del termini assenyalat.