Visita a la Séquia Major amb la família, coordinat pel Pla Educatiu d'Entorn

Anem amb els fills i filles a conèixer aquest espai natural protegit del nostre municipi.

Ens trobarem a l'entrada de l'espai protegit de la Séquia Major, a la plaça de la Cançó Catalana (davant de la Pachà), a les 11 h. La visita dura aproximadament dues hores.

Porteu roba còmoda, aigua i prismàtics si en teniu... i una bossa per recollir les possibles deixalles que genereu durant la visita!

La Séquia Major de Vila-seca (la Pineda), inclosa dins el Pla d'Espais d'Interès Natural (PEIN) de la Generalitat de Catalunya, des del 1992, és una zona humida, en un entorn urbanitzat i amb gran demanda turística, que conserva una mostra de la vegetació i fauna pròpies del litoral mediterrani original. En aquest espai protegit, de 17.3 hectàrees, hi trobem comunitats vegetals i animals singulars, com el fartet o la tortuga d'estany, que actualment no es poden veure en gaires altres indrets del territori català.

INSCRIPCIONS:

Des de les 14 h del 21 de gener de 2020, fins al 5 de febrer de 2020 (inclòs).

Les places s'assignaran, en primer lloc, per ordre d'inscripció de les persones empadronades o amb fills escolaritzats a Vila-seca, i, en segon lloc, a membres de la comunitat educativa de Vila-seca. En el cas que quedin vacants, admetrem persones d'altres comunitats educatives. En el cas que les places s'esgotin, es tancaran les inscripcions abans del termini assenyalat.