Vila-seca enceta els actes de Sant Jordi

Un miler d'alumnes participaran a la tradicional Cantada de Sant Jordi

Vila-seca enceta avui la programació de Sant Jordi, que s'allargarà fins al dijous 25 d'abril i comptarà amb una dotzena d'activitats.

Avui dimecres a les 10 del matí ha tingut lloc al Biblio@ccés de la Pineda Contes de Sant Jordi a càrrec de Joan Rioné. Demà dijous la Biblioteca Pública acollirà el Taller de manualitats de Sant Jordi per a infants, a partir de les 5 de la tarda.

El dia de Sant Jordi, el 23 d'abril, el Centre Històric tornarà a lluir guarnit amb les escultures i els diversos dissenys ideats per alumnes de les escoles d'Art i Disseny de Tarragona i Reus de la Diputació de Tarragona. Aquesta serà la IV edició d'"Efímera. Art al Carrer" que guarnirà la plaça de l'Església, la plaça d'Estudi, la rambla de Catalunya, la plaça de Voltes, el carrer de la Verge de la Pineda, l'espai de les Peixateries Velles i el portal de Sant Antoni.

Simultàniament a la guarnició dels carrers del Centre Històric, tindrà lloc, com ja és tradicional, la tretzena edició de la Cantada de Sant Jordi, que es durà a terme al Pavelló Municipal d'Esports.

Com cada any, a més, tindran lloc les tradicionals parades de llibres i roses, a les places de l'Església i de Voltes. A partir de les 4 de la tarda i fins a les 8 del vespre hi haurà l'activitat "Circuit dels Xiuxiuejadors: narradors d'històries a cau d'orella" i a les 19.00 h, l'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina, els Gegants i Grallers de Vila-seca i els Xiquets de Vila-seca protagonitzaran la Festa popular.

A la plaça de l'Església a les 5 de la tarda tindrà lloc un Contacontes que narrarà Rat Cebrian i una lectura de pomes a càrrec del Grup de Teatre La Tramoia a les 17.45 h. Cal recordar que durant tot el dia la Biblioteca serà present a la plaça de l'Església amb una parada, on també hi haurà un espai de lectura i novetats infantils.

A la plaça de Voltes hi haurà la presència de la ludoteca Tot Joc amb un espai de joc per als més petits. A les 5 de la tarda els infants podran participar al taller "Maquilla't com un cavaller, una princesa o un drac" i a les 18.00 h començarà l'espectacle familiar "Festa Salada" a càrrec de la Cia. Encara Farem Salat.

Els actes de Sant Jordi es donaran per finalitzats amb el Taller de manualitats de Sant Jordi per a infants, que tindrà lloc al Biblio@ccés de la Plana, el dijous 25 d'abril a les 5 de la tarda.