Vila-seca posa en marxa el Servei d'Orientació a Treballadors i Empresa

Atenció personalitzada i continguts formatius online a disposició de treballadors, empresaris i autònoms i vila-secans

L'Ajuntament de Vila-seca activa un Servei d'Orientació a Treballadors i Empresa dirigit a empreses i autònoms per adaptar els negocis a la nova realitat post Covid-19.

D'una banda, aquest servei oferirà orientació empresarial i atenció personalitzada gratuïta sobre la problemàtica jurídica, econòmica i laboral específica de cada empresa i treballador afectat per la COVID-19. D'aquesta manera, es detectaran necessitats a curt i mitjà termini, s'atendran a les empreses i autònoms de Vila-seca i es derivaran consultes als organismes competents, en relació a informació laboral; informació d'ajuts i crèdits o informació de les mesures municipals. Aquest servei, que s'inicia avui mateix i es preveu que finalitzi a finals d'aquest any, es prestarà a través de whatsapp al telèfon 699 37 42 88 i a través del correu electrònic sote@vila-seca.cat

D'altra banda, el Servei d'Orientació de Treballadors i Empresa també oferirà assessorament, suport i acompanyament per al redisseny d'estratègies de negoci pel manteniment de l'activitat i adaptació a l'entorn postcovid, a través de webinars gratuïts (continguts formatius que s'imparteixen a través d'internet). Aquest servei, que es prestarà de forma individual i en sessions grupals, està dirigit especialment a comerços, activitats de serveis, restauració i bars de Vila-seca. Aquests webinars, d'una setmana de durada, constaran de tres àmbits de treball: sessions streaming, treball individual i experiència d'interacció, a través de la plataforma Zoom.

La inscripció a aquests webinars es farà a https://cutt.ly/7yAe2Dj i tindran lloc del 8 al 12 de juny, de 9.30 a 10.30 h.