L'Ajuntament de Vila-seca participa al Dia de l'Emprenedoria del Sud de Catalunya

L'Ajuntament de Vila-seca, a través del seu Centre Municipal de Formació i Ocupació, participaran el proper dimecres 25 de maig a la segona edició del Dia de l'Emprenedoria del Sud de Catalunya, una jornada organitzada per un conjunt d'ajuntaments i entitats del territori que formen part de la xarxa URV Emprèn. Com l'any passat i en el marc de la Xarxa URV Emprèn, l'Ajuntament de Vila-seca hi serà present en un estand, des d'on els emprenedors i empresaris hi trobaran tota mena de suport per millorar els seus recursos i afrontar amb èxit els reptes.

La jornada, cita obligada per als emprenedors i empresaris ja consolidats i amb seus de caràcter rotatori entre les diferents viles i ciutats del territori, es durà a terme enguany al Palau de Congressos de Tarragona, on els emprenedors podran compartir experiències i coneixements amb un gran nombre de persones i hi trobaran tota mena de suport i orientació.

Durant la jornada, que s'iniciarà a les 8.30 h es podrà assistir a ponències, debats, tallers d'habilitats emprenedores; es coneixeran casos de bones pràctiques, es podrà fer networking i participar en activitats lúdiques.