L'Orquestra de l'Auditori Josep Carreras interpretarà a Mozart

L'OAJC interpretarà el gran Mozart juntament amb el violí Josep Colomé i la viola Mariona Oliu

Sota la direcció de Xavier Pastrana, l'Orquestra de l'Auditori Josep Carreras juntament amb el violí Josep Colomé i la viola Mariona Oliu, interpretaran el proper divendres 27 de febrer a les 21.30 h, el concert ‘MozART.simfo' a l'Auditori Josep Carreras.

W. A. Mozart és potser el compositor clàssic més conegut arreu del món. Tot i que algunes de les seves obres més significatives viuen al subconscient popular, algunes d'aquestes menys conegudes són petites joies, com és el cas de la Simfonia concertant per a violí i viola, K 364.

A la segona part del concert l'OAJC interpretarà la Simfonia 29 en La Major K. 201. Si bé la Simfonia concertant es diu que representa l'entrada de Mozart a la maduresa musical, la simfonia 29, escrita quan el compositor tenia 18 anys, es mostra com l'obra més madura de la primera etapa de Mozart.

Aquestes dues versions del simfonisme del segle XVIII, conformaran un programa on sonarà el Mozart més pur, ple de sorpreses, humor i lirisme, amb aquella tècnica compositiva perfecta que s'amaga entre tot plegat.