Vila-seca commemora la Diada al Jardí del Castell

Caldrà respectar les mesures sanitàries segons la normativa COVID-19

Amb moltes mesures, l'Ajuntament de Vila-seca organitza un any més els actes de celebració de la Diada Nacional de Catalunya aquest divendres dia 11 de setembre juntament amb diverses entitats locals com ara l'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina, els Gegants i Grallers, els Xiquets de Vila-seca, el grup de teatre La Tramoia, Assemblea.cat i Òmnium Cultural.
 
Els actes es concentraran al Jardí del Castell de Vila-seca i començaran a les 11 del matí on tindrà lloc una festa popular i tradicional amb les actuacions dels Gegants i Grallers de Vila-seca, l'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina i la colla castellera Xiquets de Vila-seca.
 
Posteriorment, el grup de teatre La Tramoia durà a terme una lectura de poemes i, abans de la lectura del manifest, hi haurà una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla la Principal de Tarragona. L'himne dels Segadors posarà punt i final als actes de la Diada.
 
Des de l'Ajuntament de Vila-seca es recorda que per tal d'accedir al recinte del Jardí del Castell caldrà respectar les mesures sanitàries segons la normativa COVID-19 i que és imprescindible l'ús de mascareta i mantenir el distanciament social.