Vila-seca segueix commemorant el Dia Internacional de les Dones

Avui, exposició i xerrada sobre el reciclatge de residus

Vila-seca commemora des del passat diumenge el Dia Internacional de les Dones amb diversos actes. Després de la visita a les Vinyes del Terrer i la lectura del manifest el passat cap de setmana, avui és el torn d'inaugurar l'exposició ‘Reutilitzem: Una segona vida per als residus' a partir de les 17.30 h a la Sala d'Actes del Centre Cívic i Cultural el Colomí. La mostra, que es podrà visitar fins al proper 20 de març, recull treballs realitzats pel Casal de la Dona, amb la col·laboració de l'Associació de Dones de la Plana.

Seguidament, tindrà lloc al mateix centre cívic la xerrada ‘Què se'n fa dels nostres residus?' a càrrec de la regidora d'Urbanisme, Medi Natural i Serveis Públics, Manuela Moya.

Demà dimecres, la Biblioteca acollirà la presentació dels treballs de recerca de dues alumnes de Vila-seca. A les 17.30 h, Brenda Castro, de l'Institut Vila-seca, i Raquel Martínez, de l'Institut Ramon Barbat i Miracle, presentaran els seus treballs titulats ‘Embaràs i adolescència' i ‘Com viu una dona el ramadà', respectivament.

Per últim, el divendres hi ha organitzada una visita a la planta de valorització energètica de SIRUSA a Tarragona, per la qual tothom s'hi pot inscriure fins demà dimecres a la regidoria de Polítiques d'Igualtat (telèfon 977 30 93 00). Per tal de desenvolupar l'activitat, hi haurà un autobús que recollirà els inscrits a la Pineda (davant de la Llar d'infants Fartets) a les 8.45 h, a la Plana (carrer del Camí dels Morts) a les 9.00 h i a Vila-seca (plaça dels Països Catalans) a les 9.15 h.

A més d'aquests actes, cal destacar que fins al 20 de març a la Biblioteca de Vila-seca romandrà l'exposició ‘Dones sindicalistes' de l'Institut Català de les Dones.

Els actes del Dia Internacional de les Dones compten amb l'organització del Casal de la Dona de Vila-seca, l'Associació Cultural Grup de Dones de la Pineda, l'Associació de Dones Progressistes de la Plana i la regidoria de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Vila-seca.