Nova edició del Voluntariat per la llengua a Vila-seca

L'Oficina de Català de Vila-seca prepara una nova edició del programa Voluntariat per la Llengua, el qual consisteix en aparellar una persona catalanoparlant que fa de voluntària amb una persona no catalanoparlant que tingui interès a practicar el català.

És per això que es busquen voluntaris catalanoparlants que vulguin participar en aquesta nova edició del programa. A la vegada, totes les persones, siguin alumnes o no dels cursos de català, que necessitin practicar el català oral per a guanyar fluïdesa i seguretat d'una manera distesa, també poden apuntar-se com a aprenentes.

Una vegada les dues persones entren en contacte, només hauran de pactar dia, hora i lloc de trobada. En definitiva, es tracta de conversar durant una hora a la setmana en català durant un total de 10 setmanes.

Les persones que estiguin interessades a participar-hi com a aprenentes o com a voluntàries poden adreçar-se a l'Oficina de Català de Vila-seca, situada al carrer de l'Hospital 1, per telèfon al  977 394 325  o per correu electrònic. També poden registrar-se directament al programa a través d'aquest web.