Els Amics del Teatre enceten temporada amb una estrena de la Tramoia

La companyia vila-secana presenta Dobles parelles de Robert Rodríguez

Dobles parelles s'hauria d'haver estrenat a la tardor, però la pandèmia va alterar els plans de la Tramoia, que n'ha endarrerit la presentació fins ara. Amb aquesta comèdia, escrita pel vila-secà Robert Rodríguez, arrencarà la programació d'enguany dels Amics del Teatre. Se'n faran dues representacions: dissabte 24 d'abril i diumenge 25 a les 19,30 de la tarda.

L'obra, interpretada per Robert Rodríguez i Alícia Bescós, és una sàtira sobre el món de la parella, sobre com la rutina de la vida conjugal es pot encendre amb una petita guspira: una disputa insignificant que es magnifica.

Aquesta és la segona obra del vila-seca Robert Rodríguez, que fa tres anys ja va estrenar, amb molt bona acollida, Resguard Doc, una paròdia sobre un grup d'atracadors inspirada en l'univers Tarantino.

Rodríguez ha estudiat interpretació amb Joan Franck Charansonnet i ha participat en algunes de les seves pel·lícules com Terra de Telers, Pàtria i Doctrina. També ha treballat amb el grup de reconstrucció històrica Thaleia, i les companyies TEBAC i Fabulae Tarraconensis.

A l'escenari l'acompanya Alícia Bescós, que, en els darrers anys, ha dirigit la majoria d'espectacles de la Tramoia. En aquest cas ha deixat la batuta en mans de Josep Forasté, que dirigeix el muntatge.