'RETRATS VILA-SECANS', exposició fotogràfic al mercat de Vila-seca

Del 3 de desembre fins a finals de festes

Avui dijous 3 de desembre es presentarà l'exposició 'Retrats Vila-secans' al Mercat Municipal de Vila-seca. Aquesta exposició, organitzada per l'Associació El Centru i amb el suport de l'Ajuntament de Vila-seca, forma part de la Jornada Fotogràfica anual que organitza l'Associació.
Malauradament, a causa de les mesures preventives per la Covid-19, ha anat modificant les seves dates i també s'ha hagut d'ajornar una de les activitats, la conferència - taula rodona a càrrec de la jove fotògrafa Berta Vicente.
 
I és que enguany el motiu de la Jornada gira al voltant de tres eixos: Retrat- Dona- Joventut. Per tal de poder donar l'oportunitat de participar-hi a més persones, una part, la conferència, s'ajorna a 2021. Però s'ha optat per mantenir l'exposició. L'exposició consta d'una sèrie de retrats de persones relacionades amb la Societat El Centru, vila-secans i vila-secanes.
 
Amb la voluntat de presentar diferents maneres de mirar, el responsable de la Jornada, Toni Bonet, ha ofert a diversos fotògrafs realitzar les fotografies. Aquests són Ram Giner, Montse Riera, Sílvia Amador i Joan Otazu. A més hi ha una darrera sèrie de fotos de Toni Bonet però intervingudes pel collagista Albert Roca, com a exemple extrem d'interpretar retrats i mirades.
 
Les fotos es podran veure al Mercat Municipal durant tot el mes de desembre i sobretot, durant la campanya de Nadal per tal de sumar sinergies i oferir un atractiu més a la visita al Mercat.
Tot i no ser un espai adient per a exposicions, l'Ajuntament de Vila-seca ha reordenat l'espai amb unes estructures per tal de donar visibilitat a les fotografies i poder-les gaudir.